• estanys sils mas llunès casa turisme rural,entorn
  • estanys sils mas llunès casa turisme rural,entorn
  • estanys sils mas llunès casa turisme rural,entorn
  • estanys sils mas llunès casa turisme rural,entorn
  • estanys sils mas llunès casa turisme rural,entorn

L'entorn

Els estanys de Sils

El prat de dall dels Estanys de Sils és un dels elements més significatius del paisatge botànic de l'Estany de Sils. Es tracta d'una comunitat seminatural que es desenvolupa damunt de terrenys argilosos, sovint parcialment inundables, de l'antic llit de l'estany i que fins fa poques dècades ocupava la major part de les terres dessecades.

Costa brava

La Costa Brava és la costa gironina que comença a la roca de Sa Palomera (Blanes) i acaba a la frontera amb França; la seva longitud és de més de 200 km. Limita al nord amb la Costa Vermella rossellonesa, que n'és la seva continuació geogràfica, i al sud amb la Costa del Maresme. Inclou el litoral de tres comarques: la Selva, el Baix Empordà i l'Alt Empordà.

Montseny

El Montseny és un massís muntanyós que forma part de la Serralada Prelitoral. Aquest massís ha gaudit d'una gran estima popular, des de fa més d'un segle, per raó de les seves riqueses paisatgístiques, naturals i històriques. Està situat en el límit entre les comarques del Vallès Oriental, la Selva i Osona, com una barrera entre la Depressió Prelitoral catalana i la plana de Vic. Està separat de les Guilleries per una fractura.

Les Guilleries

El massís de les Guilleries està situat al vèrtex entre la Serralada Prelitoral i la Serralada Transversal i forma part alhora de totes dues serralades. Se situa al límit de les comarques de la Selva i Osona, a l'entorn de la població de Sant Hilari Sacalm, que n'és la capital. Es tracta d'un massís poblat per alzinars (principalment alzinar muntanyenc) i algunes suredes, de caire mediterrani, i rouredes i fagedes, de caire eurosiberià, si bé en bona part han estat substituïts per conreus forestals, principalment perxades i plantacions de pins exòtics i avets.

L'exterior

Disposem, per a tots els nostres clients, de futbolí, bicicletes per passejar per l'entorn, tobogan i jocs infantils. També tenim una magnífica piscina i una barbacoa, amb el mobiliari complet de cadires i taula al pati, per poder gaudir de tardes i vespres meravellosos a la fresca.